Fiecare copil doreşte sa devina – când va creşte un adult – doctor, poliţist, sportiv, pompier, etc. Într-o zi, Andrei (5 ani) a fost întrebat ce-şi doreşte să devină când va creşte mare.

I-a raspuns tatalui – poate din întâmplare, poate auzise undeva la tv aceasta expresie – “vreau sa fiu un om desavarsit, un om complet”. Cum nu exista decat scoli de politisti, pompieri etc si nu exista nicăieri un loc unde oameni sa invete sa fie desavarsiti, tatal lui Andrei ii face,inainte sa moara, un program care sa-i asigure copilului său şansa de a fi un om complet.

Asa ca Andrei este pus sa cunoasca viata din toate mediile sociale, sa deprinda modul de a gandi al barbatilor si al femeilor pentru a nu judeca vreodată pe cineva gresit, sa înteleaga oamenii dupa doar o conversatie de 5 minute, sa nu minta, sa nu castige nimic din intamplare si sa nu faca nimic pentru a castiga admiratie in ochii altora – asa ca devine un renumit scriitor dar se semneaza cu numele de “Autorul necunoscut”. Mai învata cum sa-i faca pe ceilalti sa zambeasca, sa nu-i fie teama sa cunoasca oameni noi, sa nu urasca pe nimeni si chiar sa scape de timiditate cersind bani pe strada.

O alta lecţie este ca invata sa se indrăgostească doar ce merita sa fie iubit si nimic altceva… Ajuns la maturitate, Andrei crede ca a indeplinit tot ce voia tatal său să înveţe. Deschide agenda tatălui său şi observă că sărise o pagină… uitase de ceva

Anunțuri