stapana elaPentru a fi umilit într-o şedinţă de sadism sexual trebuie să ai în buzunar între 150 şi 1.200 de lei. Străinii cu astfel de înclinaţii îşi fac vacanţele în România. Cele câteva zeci de stăpâne care îşi oferă serviciile în acest domeniu sunt foste prostituate.

Bucureşti, la cinci minute de mers pe jos de McDonald’s-ul din Dristor, într-o sâmbătă, mobilul sună. Răspund. „Ai ajuns? Eşti în locul în care ţi-am spus?”, întreabă o voce de femeie de 35-40 de ani. Replic cu un timid “Da”. „Eşti băiatul brunet să înţeleg! Te văd de la fereastră. Mută telefonul din mâna stângă în cea dreaptă să fiu sigură că mă uit la cine trebuie!”, îmi impune vocea feminină. Execut. „Ok, sunt mulţumită. Nu ne putem vedea azi. Sunt bolnavă. Ne vedem marţi sau miercuri. Te sun eu. Să ai 400 de lei la tine”, mai spune pe un ton hotărât femeia. Tocmai vorbisem cu o Stăpână, generatoare de plăceri sado-maso.

Testaţi înainte de a fi acceptaţi în comunitate

Anunţurile cu servicii de sadism sexual se găsesc din belşug atât pe internet, cât şi în rubricile de matrimoniale. „Stăpână, ofer şedinţe sado-maso. Dominare, fetish, robie, feminizare, penetrare, trampling, umilinţă, foot, fistting, spanking, pony play, dublu fisting”, e un exemplu în acest sens.
Intrarea în această comunitate nu este chiar uşoară. Nu este de ajuns să ai bani şi să suni la un număr dintr-un anunţ. Mai întâi trebuie să le înveţi limbajul. Nu trebuie să spui că vrei o întâlnire pentru ca ţi se închide telefonul, ci să anunţi că vrei o şedinţă de dominare. Urmează apoi o întâlnire de probă pentru ca stăpână să îşi cunoasă victima. După ce aceste etape sunt trecute, ai dreptul să capeţi apelativul de Sclav, iar ea/el devine Stăpâna/Stăpânul tău.

După câteva rateuri în care stăpânele mi-au dat flit, am deprins limbajul ca să comunic cu cea care îşi spune Venus. Mi-a explicat la telefon tratamentul la care mă va supune şi la finalul căruia voi scoate din portofel 200 de lei.

„Te voi umili verbal – adică te voi numi sclav şi te voi obliga să mă venerezi. Te voi plesni cu orice obiect, nu doar cu biciul, cu cărţi sau cum mai doreşti. Te voi înţepa cu obiecte ascuţite – cuţite, furculiţe. Este posibil ca uneori în timpul acţiunii să te tai uşor sau să te învineţeşti, dar nu e nimic grav”, mă alintă Stăpâna.

Dar şedinţa nu se rezumă la atât. Venus continuă cu detalierea halucinantei oferte.

Linsul podelei este incalzirea in jocurile sado-maso„Te voi apuca de organele genitale şi voi pune cârlige pe ele. Vei simţi o durere destul de puternică iniţial, care se va amesteca apoi cu plăcere. Te voi pune să-mi lingi încălţările, să lingi pe jos în faţa mea chiar şi în baie, şi apoi îţi voi introduce obiecte în zonele intime. Voi folosi de la vibratoare speciale, până la linguri şi lumânări”.

Prima reacţie, inconştientă şi cu stomacul întors, a fost: Şi sunt amatori de aşa ceva? „Sigur, sunt o mulţime care mă caută”, mă asigură Stăpâna.

Puţini români, mulţi sţrăini

O lecţie de umilire costă între 150 şi 400 de lei- dacă apelezi la stăpânele care lucrează cu români. Dacă vrei însă ceva mai altfel, de la stăpâne poliglote care pretind că au sclavi străini plăteşti între 600 şi 1.200 de lei.

Stapana DanielaUna dintre acestea din urmă este Stăpâna Daniela. Se laudă că şi-a amenajat acasă un studio de tortură pentru străinii care o caută. Şi sunt mulţi. „Ofer umilire sado de peste zece ani şi de-abia din 2009 am inceput să accept şi români, în rest am doar străini”, explică aceasta.

Printre clienţii Stăpânei Daniela se numără şi un bărbat care preferă să fie pozat în timp ce este umilit şi ţine în mână mesajul scris „Stăpâna Daniela m-a lăsat fără toate economiile strânse din 2005. Sunt prostituata ei”, iar fotografia este postată pe site-ul stăpânei.
„Acesta este fetişul lui. Asta îl excită pe el să pun acele poze ca şi cum ar fi şantajat. Când ne vedem îmi dă bani ca şi cum ar plăti şantajul, apoi îi fac poze noi şi le public din nou”, vine explicaţia uluitoare a Danielei.
Jocuri sado
În jocurile de sadism sexual sunt folosite instrumente de tortură, iar partenerii apelează la roluri: doctorul, poliţiştul, poneiul şi clovnul.

VIDEO: Întâlnire de probă pe webcam  

Stăpânele sunt foste prostituate. Sadismul sexual este perversitate

Chiar dacă adepţii sado-masochismului sunt din ce în ce mai numeroşi, stăpânele recunoscute de comunitate sunt puţine. Cele mai cunoscute în branşă sunt: Roberta, Daniela, Nelly, Ela din Timişoara, Vanessa, Rea, Ezada şi Alice din Ploieşti.

Acestea sunt foste dame de companie. Daniela, 43 de ani, este o fostă prostituată din Deva care s-a reprofilat pentru că este mai profitabil. O oră de sex normal cu o prostituată în floarea vârstei face maximum 200 de lei, iar Daniela cere 1.000 de lei pentru o oră de umilire.
Stăpâna Daniela a ținut să contrazică informațiile obținute de noi de la amatorii de astfel de senzații. „Nu am fost niciodată prostituată și nici nu sunt din Deva”, a fost reacția sa.

În limbajul acestei comunităţi, stăpânele oferă servicii de BDSM (Bondage, Discipline, Sadism and Masochism– Robie, Disciplină Sadism şi Masochism în limba română).

La limita legii

Relaţiile sado-maso nu sunt interzise în România. „Atâta timp cât legea nu interzice…Şi atât timp cât nimeni nu se plânge de ceva…. Este faptă penală doar dacă unul dintre parteneri nu şi-a dat consimţământul”, ne spune un avocat care nu a dorit să-i prezentăm numele pentru că „strică în afaceri să ai numele alături de BDSM”.

Chiar şi aşa, soluţiile de condamnare pot fi prostituţia – se cer bani pentru servicii sexuale (trebuie demonstrat şi contactul sexual), evaziune fiscală – nedeclararea veniturilor şi a activităţilor şi încadrarea faptei ca pervesiune dacă fapta este considerată a avea loc în public.

Alexandru Nicolae, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei ne-a declarat că nu au existat sesizări de natură penală privind serviciile sexuale de tip sado-masochist.

mansion„Funcționarea unui club care oferă serviciile sexuale de acest tip nu este permisă. La fel nu este permisă funcționarea niciunui tip de club care să ofere servicii sexuale, nu numai a unuia sado-masochist. Nu este permisă nici activitatea unor persoane care susțin astfel de servicii sexuale contra cost. Se poate încadra această faptă la proxenetism și prostituție”, ne-a explicat Alexandru Nicolae.
În ceea ce privește fapta de perversitate „aceasta poate exista în măsura în care se petrece în public, iar publicul este afectat”, ne-a mai punctat reprezentantul Poliției Capitale.

Psihologul Monica Dobrea crede că partenerii unor astfel de jocuri au nevoie de tratament. „Este clar o formă de pervesiune comportamentală, prin urmare este nevoie de tratament. Vorbim de un comportament deviant”.

Club sado-maso în inima Capitalei

Străinii sunt atraşi mai ales de serviciile oferite de Baroque Mansion, un studio de sadism sexual situat în centrul Bucureştiului. Locaţia are camere special amenajate pentru tortură şi umilire sexuală. Dotarea cu instrumente este incredibilă: de la banale biciuri, până la cele mai îngrozitoare ustensile sexuale. Aici sunt cinci stăpâne, iar pe site-ul Baroque Mansion sunt prezentate mărturii ale unor bărbaţi din Cehia, Danemarca, Marea Britanie şi Elveţia care au fost cazaţi chiar şi o săptămână în camerele de tortură. Afacerile cu sadism sexual sunt prezente în toată ţara, nu doar în Bucureşti. Spre exemplu, în Constanţa, salonul de masaj din PriveluxFantasy oferă şi servicii sado-maso.

mansion5

Anunțuri