Oana Mizil și Marian VanghelieParteneri de viață, Oana Mizil (născută în 1975)  și Marian Vanghelie (născut în 1968) au împărțit și o zi neagră, plină de anchete și percheziții. Nepoata fostului ministru comunist, Paul Niculescu-Mizil, a fost și ea adusă dimineață la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) pentru audieri. Aceasta este anchetată de procurorii anticorupție sub suspiciunea că a desfășurat activități de comerț incompatibile cu funcția de parlamentar.

Mai exact, conform DNA, Oana Mizil era administratorul de fapt al firmei de îmbrăcăminte Fashion Brand Management, societate care în acte avea alt asociat. „Nu am făcut nicio afacere, nu sunt implicată în nicio relație comercială. Doar am consiliat pentru că nu am ce face, îmi place modă!”, a spus partenera lui Vanghelie.

Fashion Brand Management este controlată, ca acționar unic și administratior, de Mircea-Sorin Niculae (născut în 1976), cel care este vărul lui Marian Vanghelie. Legăturile dintre primarul din Sectorul 5 și Mircea-Sorin Niculae sunt foarte strânse, întărite și de relații financiare. Chiar în declaraţia de avere a lui Vanghelie, începând cu anul 2005, este menționată constant suma de 3,7 de milioane de lei pe care edilul a împrumutat-o vărului său.

Dorothi a lu’ Puiu Popoviciu a înființat societatea

Societatea a fost inființată, conform datelor publicate în Monitorul Oficial, în urmă cu doi ani de vărul lui Vanghelie care avea atunci doi parteneri.

Alina Nona Petric (născută în 19972) este unul dintre fondatorii Fashion Brand Management. Aceasta are completată pentru 2014 o declarație de avere ca și consilier la Ministerul Muncii. Din aceste declarații reiese că deține două locuințe, una în Capitală, și un teren intravilan în Hunedoara. Veniturile sale anuale se ridică la 55.000 de lei.

Dorothi Carmen Constantin (născută în 1984) este al treilea fondator, alături de vărul lui Vanghelie și de Petric. Detine magazinul de modă Victoria 46, fiind considerată unul dintre cei mai tineri milionari din țara cu o avere de aproximativ de șapte milioane de euro, la nivelul anului 2013. Conform presei mondene, aceasta a fost/sau este iubita lui Puiu Popoviciu. ” Milionarul s-a îndrăgostit de Dorothi Constantin, o tânără blondă și sexy și a băgat divorț”, scria wowbiz.ro în anul 2011.

L-a apărat pe „Marean”

Oana Mizil a mai adăugat că iubitul ei, Marian Vanghelie, nu este implicat în firma pe care o administrează, așa cum cred anchetatorii.”Nu are niciun comision, credeţi-mă”, a mai partenera de viață a lui Vanghelie, referitor la informațiile potrivit cărora primarul Sectorului 5 ar fi luat comision pentru atribuirea de contracte ilegale. Procurorii anticorupție o contrazic. O parte din banii pe care Vanghelie îi primea de la afaceristul Marin Dumitru ajungea și la Fashion Brand Management.

 

Anunțuri